Gloriosa Verkoop

Home / Gloriosa Verkoop
Consumenten verkoop

Consumenten verkoop


Crown Jewels Gloriosa levert niet rechtstreeks aan de consument. Wanneer men een boeket met- of een bos Gloriosa van Crown Jewels Gloriosa of een Gloriosa kamerplant wenst gaat dit alleen via bloemisten of tuincentra.

Alternatief

Als consument kunt u het volgende doen: druk de afbeelding hieronder af en overhandig deze aan uw lokale bloemist of tuincentrum. De onderstaande kaart bevat alle informatie die de bloemist en/of tuincentra nodig heeft om Gloriosa’s voor u te bestellen. Klik op de afbeelding en een print-versie zal openen in een nieuw venster.

Klik + om Crown Jewel informatie kaart te openen
Detailhandel verkoop

Detailhandel verkoop


Naast de standaardmaten en lengtes, hebben wij regelmatig nieuws bedoeld voor bloemisten. Wilt u op de hoogte blijven en updates ontvangen laat dan hieronder uw emailadres achter.

U kunt natuurlijk ook onze Crown Jewels Gloriosa Facebook pagina liken om up-to-date te blijven.

Bestellen kan via FloraHolland, de webshop van de groothandel of exporteur.

Arrangementen bestellen

Arrangementen bestellen


De zus van Wim Brouwer, Pauline Brouwer, heeft een bloemen speciaalzaak in hartje Delft waar zij deze prachtige exclusieve Gloriosa bloemen verwerkt in schitterende bloemstukken.

Wilt uw een exclusief arrangement of bedrijfsversiering met Gloriosa bloemen, neem dan contact op met Pauline Bloembinders of bezoek haar Bloembinders website. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met uw eigen bloemist.

Pauline maakte o.a. bloemstukken die werden tentoongesteld tijdens het RTL4 TV programma Eigen Huis & Tuin.