klein-kroontje

Over Crown Jewels Gloriosa

Crown Jewels Gloriosa is de merknaam voor onze Gloriosa’s

Alleen de beste kwaliteit gaat onder deze naam naar onze klanten. Hiermee bent u verzekerd dat u iets unieks heeft: de beste Gloriosa’s die er te koop zijn.

Crown Jewels Gloriosa's zijn wereldwijd beschikbaar

Crown Jewels Gloriosa bloemen worden wereldwijd afgezet via de veilingen naar de groothandel. De groothandels brengen het dan vervolgens naar de bloemisten in bijna elk land van de wereld. Crown Jewels Gloriosa produceert speciaal geselecteerde soorten Gloriosa van hoge kwaliteit met een lange houdbaarheid.

Crown Jewels Gloriosa's zijn vers gegarandeerd

Als bijvoorbeeld een consument uit Amerika Gloriosa’s wil bestellen, dan vraagt deze dit aan zijn lokale bloemist welke ze vervolgens bestelt bij de groothandel en die weer bij ons bestelt. Deze bestelling wordt dan ’s ochtends vroeg geoogst en direct bij de betreffende groothandel afgeleverd die het op hun beurt vaak ’s middags weer op transport zet naar de bloemist in dat land. Zo kunnen wij een zo vers mogelijk Gloriosa product leveren waar de consument lang plezier van heeft. 

Gloriosa's bestellen voor uw detailhandel zoals bloemist of tuincentra

Teler en milieuOptimale balans

Crown Jewels Gloriosa teelt milieu vriendelijk. Dit houdt in dat wij geen gebruik maken van gewasbeschermingsmiddelen in de Gloriosa teelt. Crown Jewels Gloriosa streeft naar een optimale balans tussen kwaliteit en milieu, zodat deze het hele jaar perfect en betrouwbaar zijn.

Crown Jewels Gloriosa teelt in een gesloten substraat systeem zodat er geen overtollig water met voedingsstoffen in het milieu terechtkomen, deze worden namelijk opgevangen en hergebruikt.  

HergebruikMPS-A kwalificatie

Door te telen in een kas met schermdoek en computer besturing kan Crown Jewels Gloriosa met minimaal gebruik van energie, een exclusief hoogwaardig product als Gloriosa telen. 

Afval op ons bedrijf wordt gescheiden afgevoerd. Datgene dat kan worden hergebruikt wordt ook zo afgevoerd. Door deze werkwijze zijn wij beloond met de hoogst haalbare MPS score, ook wel bekent als MPS-A kwalificatie.